Ege Postası
Geri

APİKAM’da koronavirüs şoku! Karantina'ya alındı

Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesinde(APİKAM) bir çalışanın Koronavirüs testi pozitif çıktı. Tüm çalışanlara test yapıldı. Sağlık İl Müdürlüğünün 24 Temmuz’da APİKAM için Koronavirüs karanı verdi ve tüm çalışanlar 4 Ağustos’a kadar takibe aldı. Bu arada APİKAM ziyarete de kapandı.
APİKAM’da koronavirüs şoku! Karantina'ya alındı
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2020 Pazar 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kuruluşlardan ESHOT’ta önceki hafta Genel Müdür Erhan Bey de dahil 16 çalışanın Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Büyükşehir Belediyesine bağlı Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesinde(APİKAM) bir çalışanın da Koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Bu olaydan sonra APİKAM’ın karantinaya alındığı tüm çalışanlara Koronavirüs testi yapıldığı belirtildi.

Karantina kararı alındı
Biri dışındaki tüm çalışanların test sonuçları negatif çıktı. Ancak Sağlık İl Müdürlüğünün 24 Temmuz’da APİKAM için yine de karantina kararını verdi ve tüm çalışanlar 4 Ağustos’a kadar takibe aldı. Bu arada APİKAM ziyarete de kapanarak karantinaya alındı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası