Ege Postası
Geri

AVM'nin yürüyen merdiveninde yapılan ilginç evlilik teklifi

Denizli'de bir kişi kız arkadaşına bir alışveriş merkezinin merdiveninde arkadaşlarıyla yaptığı organizasyonla yaptığı evlilik teklifi şaşırttı. Hüseyin Ceylan ismindeki gencin alışveriş merkezinin sinema katında aşağı doğru yürüyen...
AVM'nin yürüyen merdiveninde yapılan ilginç evlilik teklifi
Haberler / Güncel
28 Mayıs 2013 Salı 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli'de bir kişi kız arkadaşına bir alışveriş merkezinin merdiveninde arkadaşlarıyla yaptığı organizasyonla yaptığı evlilik teklifi şaşırttı. Hüseyin Ceylan ismindeki gencin alışveriş merkezinin sinema katında aşağı doğru yürüyen merdivenlerden 40 arkadaşının yardımıyla kartonlara her birine bir har gelecek şekilde yazdığı “Benimle evlenir misin'” teklifiyle amacına ulaştı.

Hemşire olan Seher Köymen ilginç evlenme teklifini şaşkınlıkla önce izledi, sonra kabul etti. Hüseyin Ceylan, arkadaşına seremoni bittikten sonra bir kez daha teklifini kıza çiçek vererek bu sefer sözlü olarak tekrarladı.

Teklifinin sevgilisi tarafından kabul edilmesinin ardından çevredeki insanlar 2 genci alkışlarla tebrik etti. Hüseyin Ceylan ve Seher Köymen, çok mutlu olduklarını ömürlerinin sonuna kadar birbirini seveceklerine dair söz verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası