Ege Postası
Geri

Acemi Gönüllülerden 'Kaybolan Erzurum' sohbeti

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Acemi Gönüllüler grubu, Erzurum'u daha iyi anlamak için 'Kaybolan Erzurum' adında bir sohbet programı düzenledi.    Erzurumlu Emrah Edebiyat...
Acemi Gönüllülerden 'Kaybolan Erzurum' sohbeti
Haberler / Kültür - Sanat
13 Ağustos 2013 Salı 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Acemi Gönüllüler grubu, Erzurum'u daha iyi anlamak için 'Kaybolan Erzurum' adında bir sohbet programı düzenledi.

    Erzurumlu Emrah Edebiyat Müze Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen sohbette Murat Ertaş konuşmacı olarak yer aldı. 45 öğrenciye Erzurum'un tarihini anlatan Ertaş, şehrin sosyolojik ve ekonomik durumları hakkında da bilgiler verdi.

    Acemi Gönüllüler Grubu Başkanı Muhammet Ataibis, sohbete Erzurumlu olmayan öğrencilerin katılımının daha fazla olduğunu belirterek, "Kentimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Memleketimizin tarihin tam olarak bilmiyoruz. Murat hocamız bizleri aydınlattı. Puşkin'in Erzurum için yazdığı kitabı öğrenmiş olduk. Kendisine teşekkür ederiz. Değişik programlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası