Ege Postası
Geri

Adalet ve Manavkuyu Planları'nda flaş gelişme: Komisyondan kısmi onay

Bayraklı Belediyesi’nin 1/1000 Ölçekli Adalet ve Manavkuyu Mahalleleri Uygulama İmar Planı Revizyonuna hak sahipleri ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nden gelen toplam 138 itirazla ilgili komisyonlar kararını verdi. Komsiyonlar itirazlardan 13'ünü kabul ederken, 125'ini ise reddetti.
Adalet ve Manavkuyu Planları'nda flaş gelişme: Komisyondan kısmi onay
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Temmuz 2022 Cuma 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Bayraklı Belediyesi’nin, Adalet ve Manavkuyu Mahallelerini kapsayan, toplam 80 hektarlık alandaki 1/1000 Ölçekli Revizyon İmar Planları, Bayraklı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisleri’nde onaylandıktan sonra geçtiğimiz Mayıs ayında askıya çıkarılmıştı. 

Planlara TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve hak sahiplerinden itirazlar gelmişti. İtirazlar Bayraklı Belediyesi’nin Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Birinci Birleşimi’nde görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderilmişti.

İtirazları değerlendiren İmar ve Hukuk Komisyonları, 138 itirazdan 13’ünü kabul ederken, 125’ini ise reddetti. Komisyon kararı, belediyenin Ağustos ayı Meclis Gündemi'ne eklendi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası