Ege Postası
Geri

Adaylarla seçmeni buluşturacaklar

Buca Kent Konseyi, 24 Haziran seçimleri öncesi 1. Bölge milletvekili adayları ile Buca halkını buluşturuyor. Partilerin seçim beyannamelerini anlatacağı ve adayların tanıtılacağı buluşmada, başkanlık sistemi ile parlamenter sistem arasındaki farkların konuşulması ve vatandaşın bilgilendirilmesi amaçlanıyor.
Adaylarla seçmeni buluşturacaklar
Haberler / Yerel Politika
29 Mayıs 2018 Salı 17:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÜLSEN CANDEMİR/ EGEPOSTASI-Buca Kent Konseyi Başkanı Mürüvet Suatoğlu Balcılar,  baskın seçim nedeniyle kafası karışık olan ve ne yapacağı konusunda net bir bilgiye sahip olmayan Buca halkını bilgilendirmek için başlattıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Egepostası’na konuşan Konsey Başkanı Av. Balcılar “Buca’da partilerin ilçe örgütleri ve sivil toplum örgütleri ile birlikte birkaç toplantı yaptık ve bu çalışmalar kapsamında planladıklarımızı sırasıyla hayata geçiriyoruz. Kent Konseyi olarak mahallelerde seçime dair bilgilendirme, sandığa gitmeyi teşvik ve sandıklara sahip çıkma noktasında çalışma yapıyoruz.

'Bilgilendirme çalışmaları sürecek' 

Geçtiğimiz hafta bununla ilgili Şirinyer’de bir basın açıklaması da gerçekleştirdik. 2 Haziran cumartesi günü de bu çerçevede partilerin 1. Bölge adayları ile Buca halkını buluşturan bir çalışma planladık. Partilerden de bu talebimize olumlu dönüşler aldık. Buca Şirinyer Düğün Salonunda yapacağımız toplantıda, partiler hem adaylarını tanıtacak hem de seçim beyannamelerini anlatacak. Buluşmaya katılacak partilerden özellikle parlamenter sistem ile başkanlık sistemi arasındaki farkı anlatmalarını ve seçimden sonra nasıl bir meclis ile karşılaşacağımızı anlatmalarını istedik. Bu özellikle merak edilen bir konu, kafa karışıklıklarının giderilmesi gerekiyor.  Verimli bir çalışma olmasını arzu ediyoruz. Kent konseyi olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımız seçim süresince devam edecek. Tüm Bucalıları cumartesi günü yapacağımız bu buluşmaya katılarak bilgi sahibi olmaya davet ediyoruz.” şeklinde bilgi verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası