Ege Postası
Geri

Adil Gür son anket sonucunu açıkladı... İzmir'de durum ne!

A&G araştırma şirketinin patronu Adil Gür, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçim öncesinde son anket sonuçlarını açıkladı. Gür, CHP'nin kalesi olan İzmir'de yine bir değişiklik olmayacağını, ancak AK Parti'nin oylarını artıracağını söyledi. Binali Yıldırım'ın ise İstanbul'u kolay şekilde kazanacağını ileri sürdü. Adil Gür, son anket sonucunu açıkladı
Adil Gür son anket sonucunu açıkladı... İzmir'de durum ne!
Haberler / Politika
16 Aralık 2018 Pazar 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2019 Mart ayında yapılacak olan Yerel seçim öncesinde son anket sonuçları A&G araştırma şirketinin patronu Adil Gür'den geldi. Gür, yerel seçimlere ilişkin son kamuoyu araştırmasını açıkladı.

Herhangi bir veri, rakamsal sonuç vermeyen A&G araştırma şirketinin patronu Adil Gür'e göre; İstanbul'da AK Parti'nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım seçimleri kolay kazanacak.

İZMİR'İ KONUŞMAYA BİLE GEREK YOK

Ankara Büyükşehir Belediyesi için de AK Parti'nin önde gittiğini ancak Ankara'da kıyasıya bir rekabetin yaşanacağını ve kesin sonucun 31 Mart gecesi ortaya çıkacağını ifade eden Adil Gür, İzmir için ise "İzmir'i konuşmaya bile gerek yok. İzmir CHP'nin kalesidir ve bir değişiklik olmayacaktır. Ancak AK Parti oylarını arttıracaktır" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası