Ege Postası
Geri

Adliyede FETÖ operasyonu: 100 gözaltı kararı

Terör örgütü FETÖ/PDY soruşturmasında Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nda çok sayıda polis ekibi tarafından arama yapıldığı öğrenildi. Operasyonda 100'e yakın adliye personeli için gözaltı kararı olduğu belirtiliyor. Haklarında gözaltı kararı bulunan bazı katip ve mübaşirler gözaltına alındı.
Adliyede FETÖ operasyonu: 100 gözaltı kararı
Haberler / Güncel
22 Eylül 2016 Perşembe 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri sabah saatlerinde adliyeye gelerek adliyede görevli olan ve haklarında gözaltı kararı bulunan şüphelileri yakalamaya yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda polis ekiplerince aralarında zabıt katibi ve mübaşirlerin de bulunduğu çok sayıda personelin adliyedeki odalarında arama gerçekleştiriyor.

Polis, şüphelilerin bilgisayarlarında da inceleme yapılıyor. Hakkında gözaltı kararı bulunan bazı personelin gözaltına alındığı öğrenilirken adliyedeki aramalar da devam ediyor. Polis ekiplerinin ellerinde gözaltı listesiyle adliyedeki tüm giriş kapılarında beklediği görüldü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası