Ege Postası
Geri

Adnan Beker ve Mesut Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker partisinden istifa etti. Öte yandan İYİ Parti'nin Antalya milletvekili adayı olarak gösterilen Mesut Yılmaz da partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Adnan Beker ve Mesut Yılmaz  İYİ Parti'den istifa etti
Haberler / Politika
16 Kasım 2023 Perşembe 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Milletvekili Adnan Beker, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Beker, İYİ Parti'nin başarısı için durmadan, yorulmadan çalıştığını dile getirdi.

Beker, "İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşehrilerim ve Yüce Türk Milleti’ne daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibarıyla İYİ Parti’den istifa ediyorum." açıklamasında bulundu. 

Mesut Yılmaz, İYİ Parti'den istifa etti

Öte yandan İYİ Parti'nin 14 Mayıs genel seçimlerinde Antalya milletvekili adayı olarak gösterdiği Mesut Yılmaz da partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

İstifa kararını sosyal medya platformu X üzerinden duyuran Yılmaz, "Bugün itibarı ile gördüğüm lüzum üzerine ⁦İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum. Hayırlara vesile olsun" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde İYİ Parti'nin Antalya 10. sıra milletvekili olan Yılmaz, ayrıca siyasi parti üyeliğini sonlandırdığına ilişkin e-devlet görselini paylaştı. 

DURMUŞ VE ERDEM İSTİFASI

Geçen hafta da partinin kurucuları arasında yer alan Durmuş Yılmaz, sosyal medya platformu X hesabından bir paylaşım yaparak, partiden istifa ettiğini açıklamıştı.

Durmuş’un istifasının ardından ikinci istifa haberi ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem’den gelmiş "Bugüne kadar bana destek olan başta İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener olmak üzere, mevkidaşlarıma, GİK üyelerimize, İl Yönetimlerimize ve İYİ Parti’nin İYİ insanlarına teşekkür ederim.” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası