Ege Postası
Geri

Adnan Nas, Fatih Terim'e iddia edilen sözleri sarfetmediğini açıkladı

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Adnan Nas, "Fatih Terim'e o sözleri sarfetmedim. Böyle hiçbir demecim ve açıklamam kesinlikle olmadı." dedi.Real Madrid karşısında alınan ağır yenilginin ardından sarfettiği iddia edilen sözlerle bir...
Adnan Nas, Fatih Terim'e iddia edilen sözleri sarfetmediğini açıkladı
Haberler / Spor
18 Eylül 2013 Çarşamba 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Adnan Nas, "Fatih Terim'e o sözleri sarfetmedim. Böyle hiçbir demecim ve açıklamam kesinlikle olmadı." dedi.

Real Madrid karşısında alınan ağır yenilginin ardından sarfettiği iddia edilen sözlerle bir anda gündeme gelen Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas, açıklamalarda bulundu.

Adnan Nas, Galatasaray'ın 6-1 kaybettiği Real Madrid maçının ardından "Terim, Fenerbahçe'yi de çalıştırsın onlara da biraz zaman ayırsın" sözlerini sarfetmediğini belirterek, "Dünkü Real Madrid maçında alınan neticenin ve oynanan oyunun Galatasaray camiasının tüm fertleri kadar bir taraftar olarak beni de derinden üzdüğü ve mutsuz ettiği doğrudur. Özellikle son dönemde hem yönetimimizin, hem de teknik direktörümüzün ve oyuncularımızın dikkatlerinin dağılmasına yol açan zamansız teklif ve müzakere süreçlerine pek çok Galatasaraylı gibi benim de tepki duymam ve bunu dile getirmem yadırganmamalıdır." ifadelerini kullandı.

Medyada hiçbir açıklamasının olmadığının altını özellikle çizen Nas, "Özellikle medyaya hiçbir açıklamam ve demecim bulunmadığı halde yönetimden arkadaşlarımla kimseyi direkt olarak suçlamak ve üzmek gayesi taşımayan, ancak kulübümüzün zarar görmesinden ve görmekte olmasından duyduğum endişeleri içeren ifadelerimin bugün basın organlarına özellikle çarpıtılarak servis edildiğini izlemek ise son derece üzücü ve düşündürücü olmuştur. Herkes bilir ki Galatasaray’ın geleneklerinde yöneticilerin teknik kadronun işlerine karışması yoktur." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Galatasaray’ı karıştırmak ve ona zarar vermek isteyen bir haber imalatıyla sadece bir yönetici olarak değil bir taraftar olarak ta taşıdığım ve pek çok Galatasaraylı’nın da taşıdığına inandığım samimi endişelerin Galatasaray içinde bir kriz yaratmaya yönelik çabalara alet edilmeye çalışıldığını tüm camiamızın ve başta Fatih Terim olmak üzere tüm teknik ekip ve futbolcularımızın bilmesini rica ederim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası