Ege Postası
Geri

Afyon'daki orman ürünleri deposu yangınının 3'üncü gününde soğutma çalışması

Afyonkarahisar'da orman ürünleri fabrikasına ait depoda çıkıp, bitişikteki fabrikaya da sıçrayan, 18 saatin sonunda kontrol altına alınan yangının 3'üncü gününde soğutma çalışması yapılıyor.
Afyon'daki orman ürünleri deposu yangınının 3'üncü gününde soğutma çalışması
Haberler / 3. Sayfa
12 Şubat 2025 Çarşamba 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde orman ürünleri fabrikasına ait depoda 10 Şubat'ta saat 19.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlerin söndürülmesi için yoğun çaba harcadı. Ancak alevler bitişikteki plastik şişe ve kapak imalatı yapılan fabrikaya ait makinelerin bulunduğu alana da sıçradı.

Aydın Jandarma Filo Komutanlığı'na bağlı 2 helikopterin havadan, 108 araç ve 232 personelin de karadan sürdürdüğü yoğun mücadele sonucunda yangın, dün saat 13.30 sıralarında kontrol altına alındı.

Yangının tamamen söndürüldüğü bitişikteki fabrikanın üretim alanında makine ve ekipmanlarda zarar oluştu.

Orman ürünleri deposunda ise için için yanmaya devam eden ahşapların tekrar alevlenmemesi amacıyla itfaiye soğutma çalışmasını sürdürdü.

Yangının bitişikteki fabrikaya tekrar sirayet etmemesi için de tedbir alındı. (DHA)

 

Afyonkarahisar OSB'deki orman ürünleri deposunda çıkan yangın, bitişikteki iş yerine de sıçradı
Afyon'da orman ürünleri fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası