Ege Postası
Geri

Afyonkarahisar’da yolcu midibüsü ile TIR çarpıştı; 7 yaralı

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde yolcu midibüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu 1'i çocuk 7 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar’da yolcu midibüsü ile TIR çarpıştı; 7 yaralı
Haberler / 3. Sayfa
17 Temmuz 2025 Perşembe 22:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, akşam saatlerinde Afyonkarahisar- Konya karayolunun Çay Meslek Yüksek Okulu kavşağında meydana geldi. Ahmet Şapcı yönetimindeki Çay Belediyesi'ne ait 03 PS 933 plakalı yolcu midibüsü, kavşağa girdiği sırada karşı yönden gelen H.D. yönetimindeki 68 ADM 761 plakalı TIR'la çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada midibüs şoförü ağır yaralanırken, aynı araçta bulunan 1'i çocuk ve 6 kişi de yaralandı. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Yol bir süre trafiğe kapatılırken, daha sonra tek şerit halinde geçişlere izin verildi.

Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, "Kaza haberini alır almaz olay yerine geldik. Çok şükür can kaybımız yok. Yaralıların durumları iyi. Aracımız biraz hasarlı. Kazanın nedeni araştırılacak. Hepimize geçmiş olsun" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası