Ege Postası
Geri

Ahdname ile geldiler

Bosna Hersek Doğu Doboj kenti Belediye Başkanı Kemal Bratic ve beraberindeki heyet, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Dr. Sırrı Aydoğan’ı ziyaret etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Emmaus Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı Edina Subasic, Bosna Hersek İzmir Fahri Konsolosu Kemal Baysak ve Yardımcısı Amel Sijecic de hazır bulundu.
Ahdname ile geldiler
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Ekim 2013 Cuma 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Konuk Başkan Kemal Bratic, İzmir’de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunun altını çizerek, “Özellikle savaş zamanında Doboj halkına Türkiye vatandaşları olarak destek verdiğiniz için sizlere teşekkür etmek istiyorum. İşbirliğimizin giderek kuvvetleneceğine inanıyorum. Allah size sağlık ve uzun ömür versin. Çünkü böyle insanlara gerçekten ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Aydoğan, konuk Belediye Başkanı Bratic’e İzmir’in simgesi saat kulesinin gümüş maketini hediye etti. Konuk heyet ise çeşitli hediyeler ile Fatih Sultan Mehmet’in ahdnamesini takdim etti. Fahri Konsolos Baysak, bu ahdnamenin 1463 yılında yazıldığını ve bugünkü insan haklarından daha ileri bir beyanname olduğunu söyledi.
(Ahdname: Devlet başkanının emriyle, bazı devlet, topluluk ve şahıslara özel haklar tanımak
amacıyla hazırlanan belge.)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası