Ege Postası
Geri

Ahıska Türkleri, Kutlu Doğum programında bir araya geldi

Ahıska Türkleri, Kutlu Doğum etkinliğinde bir araya geldi. Ahıska Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği (AKYAD) tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine çok sayıda Ahıskalı öğrenci ve aileler katıldı.     Manavkuyu’daki...
Ahıska Türkleri, Kutlu Doğum programında bir araya geldi
Haberler / Güncel
28 Nisan 2013 Pazar 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ahıska Türkleri, Kutlu Doğum etkinliğinde bir araya geldi. Ahıska Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği (AKYAD) tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine çok sayıda Ahıskalı öğrenci ve aileler katıldı.

    Manavkuyu’daki dernek binasında düzenlenen etkinlikte şiir ve ilahilerin okundu. Programda okunan Kur'an-ı Kerim huşu içinde dinlendi. Programda konuşan AKYAD Başkanı Muhammet Işık, “Biz Ahıskalıları biz yapan birçok milli ve manevi değerlerimiz vardır, dilimiz birdir, dinimiz ve inancımız birdir, örf ve adetlerimiz bir o halde birlikte hareket edip ortak sorunlarımıza ortak akıl ile çözümler üretmeliyiz.” dedi.

    Tüm Ahıskalılar Sosyal İktisadi İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği (TASİYAD) Başkanı Habibullah Mürsel de programda Peygamber Efendimizin hayatından örnekler verdi. Mürsel, günümüz insanlarının güncel sorunlarını çözmek için Peygamber Efendimizin ortaya koyduğu çözüm yöntemlerine bakılması gerektiğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası