Ege Postası
Geri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan o paylaşımlara suç duyurusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı sosyal medya platformlarında "Küçük trans çocuklara örnek olacağız" başlığıyla yayımlanan paylaşımlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan o paylaşımlara suç duyurusu
Haberler / Güncel
13 Ağustos 2026 Perşembe 00:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bakanlıktan yapılan açıklamada, söz konusu paylaşımların müstehcenlik ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçları başta olmak üzere ilgili mevzuat kapsamında değerlendirilmesi amacıyla suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Paylaşımlara ilişkin erişim engeli de talep edileceği bildirilen açıklamada, Bakanlığın temel önceliğinin çocukların her türlü ihmal, istismar ve zararlı içerikten korunması olduğu vurgulandı.

Açıklamada, "Çocuğun üstün yararını gözetmeyen ve çocukları hedef alan hiçbir içerik kabul edilemez" denilerek, çocukların fiziksel, psikolojik ve sosyal gelişimini olumsuz etkileyebilecek girişimlerle mücadelenin sürdürüleceği kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası