Ege Postası
Geri

Aileler Turabi'yi kötü örnek olarak gösterebilir

Acun Ilıcalı: Aileler Turabi'yi Kötü Örnek Olarak Gösterebilir15 Nisan 2015 Çarşamba 16:15Acun Ilıcalı, Survivor All Star'daki hırçın tavırlarıyla dikkat çeken Turabi için, "Aileler çocuklarına Turabi'yi 'kötü örnek' olarak gösterebilir" yorumunu yaptı.
Aileler Turabi'yi kötü örnek olarak gösterebilir
Haberler / Magazin
16 Nisan 2015 Perşembe 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şu an TV ekranlarının en çok konuşulan, izlenen ve tartışılan yapımı Survivor All Star, Cumhuriyet'in Sokak ekinde yer aldı.

ACUN ILICALI'DAN OLAY YORUM

Sosyolog Prof. Tayfun Atay'ın yarışmayı sosyolojik açıdan masaya yatırdığı haberdeAcun Ilıcalı da Dominik'ten soruları yanıtladı. Acun, kendisine yöneltilen "Sizi çocuklar da izliyor. Turabi yanlış örnek olursa diye kaygılanmıyor musunuz'" sorusuna "Biz Dallas'ta J.R'ı mı örnek aldı? Aileler Turabi'yi 'kötü örnek' olarak gösterebilir" yanıtını verdi.



"KIYASLANAMAZLAR"

Acun Ilıcalı'nın bu sözlerine itiraz eden Profesör Tayfun Atay, "Turabi ile J.R kıyaslanamaz. JR bir kurgu karakter ve realite-şovdaki insanın o kurgu karakterle belki bir ortak kesişim alanından söz edebiliriz ama bire bir örtüştüremeyiz. J.R. hayali, Turabi ise 'gerçeklik gösterisi' sunan, ama kurgu da diyemeyeceğimiz 'hayati' bir karakter." ifadelerine yer veriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası