Ege Postası
Geri

Air Berlin, pilotları ile anlaştı

Alman havayolu şirketi Air Berlin ile pilotları arasında maaş zammın konusunda anlaşma sağlandı. 2016 yılına kadar geçerli olan yeni toplu sözle anlaşmasına göre Air Berlin'in toplam bin 300 pilotu daha fazla maaş alacak. Anlaşmanın içeriği...
Air Berlin, pilotları ile anlaştı
Haberler / Ekonomi
22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alman havayolu şirketi Air Berlin ile pilotları arasında maaş zammın konusunda anlaşma sağlandı. 2016 yılına kadar geçerli olan yeni toplu sözle anlaşmasına göre Air Berlin'in toplam bin 300 pilotu daha fazla maaş alacak.

Anlaşmanın içeriği konusunda tarafların kamuoyuna açıklama yapmamayı kararlaştığı bildirildi. Daha önce havayolu şirketi ile pilotları temsil eden sendika arasında uzun müzakereler yapılmış, anlaşma sağlanamayınca da haziran ayı ortasında pilotların grev tehdidi gelmişti.

Bu yılın ilk dört ayında 196 milyon Euro zarar yazan Air Berlin, 9 bin çalışanından 900'ünü işten çıkarmaya hazırlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası