Ege Postası
Geri

Akbelen'de coplu, biber gazlı müdahale: İzmirli vekil oturma eylemi başlattı

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akbelen Ormanı'nda jandarma, köylüler ve köylülere desteğe gelen gruba tazyikli su, cop ve biber gazı ile müdahale.
Akbelen'de coplu, biber gazlı müdahale: İzmirli vekil oturma eylemi başlattı
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2023 Çarşamba 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazete Duvar'dan Cihan Başakcıoğlu'nun haberine göre, Akbelen Ormanı'nda ağaç kesimine karşı köylülerin ve çevrecilerin nöbeti devam ediyor. Yeşil Sol Parti Eşszöcüsü İbrahim Akın, Yeşil Sol Parti Milletvekili Perihan Koca ve beraberindeki heyet, bugün Akbelen'de ağaç kesimine karşı mücadele eden köylülere destek ziyaretinde bulundu.

Akın, Koca ve beraberindeki heyet, kesim alanına girip inceleme yapmak istedi ancak jandarma barikatı ile karşılaştılar. Aralarında yaşlıların ve çocukların da bulunduğu gruba jandarma biber gazı, cop ve tazyikli su ile müdahele etti.

Ayrıca yangın bölgesi olan ağaçlık alanda gaz fişeği atıldı. 

Yeşil Sol Partililer, TOMA'nın önünde oturma eylemine geçti. 

VEKİLLER BARİKAT ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİNE BAŞLADI

Mühalenin ardından CHP Muğla milletvekilleri ve beraberindeki heyet de alana gelerek kesim yapılan alanı görmek istedi. Jandarma ile yapılan görüşme sonrası CHP'li vekillerin de ormana girişine izin verilmezken, yaşanan duruma tepki gösteren Yeşil Sol Partililer ise jandarma barikatı ve TOMA önünde oturma eylemine başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası