Ege Postası
Geri

Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO ek kontenjanla 223 öğrenci alacak

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu'na (MYO) ek yerleştirme ile toplamda 223 öğrencinin kayıt yaptırabileceği bildirildi.Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, yaptığı açıklamada, ek yerleştirme...
Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO ek kontenjanla 223 öğrenci alacak
Haberler / Güncel
28 Eylül 2013 Cumartesi 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu'na (MYO) ek yerleştirme ile toplamda 223 öğrencinin kayıt yaptırabileceği bildirildi.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, yaptığı açıklamada, ek yerleştirme ile okullarına 223 öğrencinin kayıt yaptırabileceğini söyledi. Sert, muhasebe ve vergi uygulamaları programına 20, turizm seyahat hizmetleri programına 12, işletme yönetimi programına 16, turizm otel işletmeciliği programına 16, bilgisayar programcılığına 6, pazarlama programına 20, aşçılık programına ise 5 öğrenci alınacağını kaydetti.

İkinci örgün öğretimde ise muhasebe ve vergi uygulamalarına 39, turizm otel işletmeciliğine 36, bilgisayar programcılığına 8 ve pazarlama programına 46 öğrenci alınacağını belirten Sert, toplamda ek kontenjan ile 223 öğrencinin yüksekokullarına kayıt yaptırabileceğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası