Ege Postası
Geri

Akhisar Belediyesporlu Gekas'a milli moral

AKHİSAR Belediyespor’da yükselen form grafiği ile yeniden Yunanistan milli takımına davet edilen Theofanis Gekas, ülkesinin Bosna Hersek’e 3-1 yenildiği maçta takımının tek golüne imza attı.
Akhisar Belediyesporlu Gekas'a milli moral
Haberler / Spor
25 Mart 2013 Pazartesi 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA -  İspanya Ligi’nde Levante’de oynarken fazla forma şansı bulamadığı için İsviçre ile oynanan hazırlık müsabakasına çağırılmayan Gekas’ın Akhisar Belediyespor’daki performansı teknik direktör Fernando Santos’un gözünden kaçmadı ve yıldız futbolcu, Bosna Hersek karşılaşması için göreve davet edildi. 

Portekizli teknik adamın güvenini boşa çıkarmayan Gekas, Bosna Hersek deplasmanında ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve 90+3'üncü dakikada takımının şeref sayısını kaydetti. Gekmas, hem tekrar milli formaya kavuşmanın hem de milli maçta gol attığı için büyük moral kazandı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası