Ege Postası
Geri

Akhisar-Galatasaray maçına büyük ilgi

CUMA akşamı saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı.
Akhisar-Galatasaray maçına büyük ilgi
Haberler / Spor
12 Şubat 2013 Salı 16:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AKHİSAR Akhisarspor Store ve Akhisar Belediyesi Beyaz Masa'da satışa sunulan biletlere futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Kale arkası 60, Tarzan Tribünü 80, kapalı ve VIP tribün biletleri 100 TL'den satılırken, konuk takıma Gediz yönündeki kale arkasında 3500 kişilik yer ayrıldı.
Misafir biletlerin yüzde 80 oranında tükendiğini kaydeden Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Konuk seyircilere ayırdığımız biletlerin kısa sürede biteceğini tahmin ediyoruz. Futbolseverler herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için kulüp denetiminde satış yapılan noktalar dışında bilet olmasınlar" dedi.
Basın Sözcüsü Acar, yarından itibaren Manisa'da Magnesia AVM'de Köfteci Ramiz'de de bilet satışlarının başlayacağını kaydetti.

ZENGİN-YOKSUL KAPIŞMASI

Süper Lig'de cuma günü Manisa’da oynanacak Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçı, puan cetvelinin ilk ve son sırasında yer alan takımların karşılaşmasından öte tam bir "zengin-yoksul" mücadelesine sahne olacak.


Sadece ara transferde Wesley Sneijder ve Didier Drogba’yı alabilmek için yaklaşık 34-35 milyon euroyu gözden çıkaran Galatasaray'la bir sezonluk transfer harcaması 4-4.5 milyon euroyu geçmeyen Akhisarspor, cuma akşamı Manisa 19 Mayıs Stadı’nda birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacak.

Galatasaray, menajerlik giderleri hariç 3.5 yıllık mukavele karşılığında 23.5 milyon Euro ödeyeceği Sneijder’in bonservisini alabilmek için Inter’e 7.5 milyon Euro verdi. Çin'in Shanghai Shenhua takımından gelen ve bonservis sorunu olmayan Drogba'ya yalnızca "imza parası" olarak ödenen rakam 4 milyon Euro. Bir başka deyimle Fildişili futbolcu, imza parası olarak Akhisar’ın bir sezonluk transfer bütçesini aldı. Sneijder’e maç başı ücret olarak 25 bin, Drogba ise 15 bin Euro ödeme yapılacak.

Galatasaray 145 milyon euroyu aşan toplam piyasa değeriyle Fenerbahçe ile birlikte Spor Toto Süper Lig’in en pahalı takımı oldu. Buna karşılık 10 milyon 650 bin euro piyasa değeri olan Akhisar Belediyespor, puan cetvelinde olduğu gibi, bu değerlendirmede de son sırada yer aldı. Ligin zirvesinde yer alan Galatasaray 21 maçta 40 puan toplarken Akhisarspor, 21 maçta 19 topladı.(DHA)


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası