Ege Postası
Geri

Akın, Çorum maçının sevincini yaşayamadık

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor hafta sonu Çorumspor ile oynanan karşılaşmada 2-1 galip geldi. Ancak sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle sıkıntı yaşayan Petrolspor kulübü ve sevenleri galibiyet sevincini yaşayamadı....
Akın, Çorum maçının sevincini yaşayamadık
Haberler / Spor
30 Eylül 2013 Pazartesi 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor hafta sonu Çorumspor ile oynanan karşılaşmada 2-1 galip geldi. Ancak sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle sıkıntı yaşayan Petrolspor kulübü ve sevenleri galibiyet sevincini yaşayamadı.

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Batman Petrolspor kulüp başkanı Gökhan Akın, "Öncelikle alınan anlamlı galibiyetten ötürü başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere teknik heyet ve sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yıllardır Batman taraftarlar derneğinin Petrolspor'a manevi olarak elinden gelen tüm desteği vermesi bizi son derece sevindiriyor. Galip gelmemize rağmen maalesef galibiyet sevincini yaşayamadık. Batmanlı sporseverlerin şampiyonluk yolunda bu takımı centilmenlik kuralları çerçevesinde desteklemeleri gerekmektedir. Aksi taktirde alınan cezalar Petrolspor'un şampiyonluk yolunda önünü kesecektir." dedi.

TANRISEVEN: ÜZGÜNÜZ

Batman Petrolspor 2. Başkanı M. Habip Tanrıseven, "Batman taraftarı son yıllarda büyük centilmenlik örneği göstererek görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmıştır. Lakin Batman Petrolspor ile Çorumspor arasında oynanan karşılaşmada sahaya atılan her pet şişe Petrolspor'a zarar vermiştir. Merak ediyorum, o kadar pet şişe nasıl içeri girdi. İnşallah bu karşılaşmadan kendimize hep birlikte bir ders çıkarırız. Aksi taktirde böyle devam ederse bu rakiplerimizin ekmeğine yağ sürmüş gibi olacaktır. Tüm Batmanlı sporseverleri centilmenlik kuralları çerçevesinde duyarlılığa davet ediyorum." diye konuştu.

Batman Petrolspor ile Çorum Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada sahaya atılan yabancı maddelerin Petrolspor'un galibiyetine gölge düşürdüğünü belirten Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özdemir Çelik, "Gerçekten maçta sahaya atılan yabancı maddeler bizi ve gerçek Petrolspor'u üzmüştür. Malesef taraftarımızın içine maksatlı olarak giren kulübe ve bize zarar vermek için sahaya yabancı madde atan kişiler kesinlikle Petrolspor'a yarar yerine zarar vermiştir. Biz dernek olarak yaşanan bu tatsız olaydan ötürü üzgünüz. Centilmenlik kuralları çerçevesinde Petrolspor'a destek vererek takımımızı hedefine ulaştırmak için elimizden gelen tüm çabayı taraftarlarımız ile gerçekleştireceğiz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası