Ege Postası
Geri

Akın Öztürk'ün damadı yakalandı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 2 çok önemli isim daha gözaltında. Hava Kuvvetleri eski komutanı Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş Ankara Sincan'da gözaltına alındı. Fettullah Gülen'in sağ kolu olarak tanımlanan Davut Hancı ise geç saatlerde, Trabzon'da ele geçti.
Akın Öztürk'ün damadı yakalandı
Haberler / Güncel
24 Temmuz 2016 Pazar 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Darbe girişiminin ardından tutuklanan Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş yakalandı. Darbe girişiminin merkez üssü olan ve Meclis'i bombalayan savaş uçakların kalktığı 141. Filo komutanı ve aynı zamanda F-16 savaş pilotu olan Karakuş, darbe girişiminin ardından kayıplara karışmıştı. Polis tarafından her yerde aranan Karakuş, Ankara Sincan İlçesi’nde akşamsaat 22.30 sularında terör polisinin yaptığı operasyonla saklandığı yerden alındı.

DAYAK OLAYIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ
Karakuş’un ismi ilk kez eylül 2014’te Ankara ’da, trafikte dönemin Kuveyt Büyükelçiliği Ataşesi Emad Ali Almohid ile yaptığı yumruklu kavgayla gündeme gelmişti. Karakuş eşinin gözleri önünde elçilik görevlilerince feci şekilde dövülmüştü. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası