Ege Postası
Geri

Akpınar Kılıçdaroğlu'na dört yılını anlattı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Görevdeki dördüncü yılının dolduğu gün Kılıçdaroğlu’na giden Akpınar, 'Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın açılışına da davet etti. Akpınar'dan Kılıçdaroğlu'na 4. yıl ziyareti
Akpınar Kılıçdaroğlu'na dört yılını anlattı
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Mart 2018 Cuma 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar görevdeki dördüncü yılını doldurduğu gün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Genel merkezde bir saatlik görüşmede Akpınar, Kılıçdaroğlu’na, görevi süresince yaptığı çalışmaları içeren kataloğu teslim etti, bilgi verdi. Akpınar yeniden inşa edilen ve açılışı önümündeki günlerde yapılacak 'Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın tanıtımını içeren bir kataloğu da Kılıçdaroğlu'na sundu. Akpınar Kılıçdaroğlu'nu anıtın açılışına davet etti. 

Akpınar buluşmayı sosyal medya hesabından, “Yerel seçimlerin yıl dönümünde, Genel Başkanımız ile 4 yılda Karşıyakamız için gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve yapacağımız projeleri paylaştık. Sıcak karşılaması ve samimi sohbeti için çok teşekkür ediyorum" sözleriyle duyurdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası