Ege Postası
Geri

Akpınar'a yeni danışman!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu için yerel seçim öncesi oluşturulan İzmir Gönüllüleri'ni koordine eden Dr. Figen İnan, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın danışmanı oldu. Başkanlık katında göreve başlayan İnan, kültür, sanat, sosyal projeler, gönüllülerin organizasyonu, üniversiteler ve STK’larla işbirliği gibi konularda proje üretecek.
Akpınar'a yeni danışman!
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Temmuz 2014 Pazartesi 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -İzmir’de yerel seçimlerde CHP’den rekor oyla Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Mutlu Akpınar, bürokrat kadrosuna güçlü takviyeler yapmaya devam ediyor. 30 Mart’ta sonrası  belediye bürokrasisinde en fazla rotasyonu yapan başkanlar arasında yer alan Akpınar, başkan danışmanı kadrosuna önemli bir takviye yaptı.



PROJE ÜRETECEK!
CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu için seçim öncesi oluşturulan İzmir Gönüllüleri Grubu’nu koordine eden Dr. Figen İnan, Akpınar’ın danışmanı oldu. İnan, kültür, sanat, sosyal projeler, gönüllülerin organizasyonu, üniversiteler ve STK’larla işbirliği gibi konularda proje üretecek.  İnan 2010-2013 yılları arasında Ege Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevini yürütmüştü.

GÖNÜLLÜ GRUBUNU KOORDİNE ETTİ
Yerel seçim sürecinde Aziz Kocaoğlu adına oluşturulan ve İnan’ın koordine ettiği İzmir gönüllüleri çağrı merkezinde üç ayda 50 bin kişiyle görüştü, 12 bin sandık görevlisine ulaştı. Kurulan stantlarda binlerce kişiyle temas edildi. Gönüllüler, ilk kez oy kullanacak 154 bin yeni seçmene mektup dağıtmıştı. Sosyal medyada ise “İzmiri ham yaptırmayız’, “gönüllü ol destek ver' hashtagları (etiketleri) dünya gündeminde yer almışlardı. Hashtag çalışmaları ile yaklaşık 1 milyon 12 bin kişiyle erişim sağlandı. Gönüllüler CHP İzmir mitinginin ardından oluşan çöpleri de toplayıp çevre mesajı vermişti.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası