Ege Postası
Geri

Aksaray Üniversitesi öğrencileri, Akdeniz Oyunları'nda 4 madalya kazandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencisi olan 5 sporcu, 17’nci Akdeniz Oyunları’nda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 madalya kazandı. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, tüm sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını...
Aksaray Üniversitesi öğrencileri, Akdeniz Oyunları'nda 4 madalya kazandı
Haberler / Genel
3 Temmuz 2013 Çarşamba 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencisi olan 5 sporcu, 17’nci Akdeniz Oyunları’nda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 madalya kazandı. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, tüm sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

ASÜ öğrencilerinden Rıza Kayaalp, 120 kilo grekoromen güreşte altın madalyaya ulaşırken, Özge Bayrak, badminton çift bayanlarda altın madalya kazandı. Özge Bayrak aynı zamanda badminton tek bayanlarda da gümüş madalyanın sahibi oldu. 17. Akdeniz Oyunları hentbol takımında yer alan ASÜ öğrencisi Tuğberk Çatkın ise bronz madalya kazandı. Hasan Pak ve Halit Kılıç ise Atletizmde Türkiye’yi ve ASÜ’yü temsil etti.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Akdeniz Oyunları’nda gösterdikleri üstün başarılar münasebeti ile tüm sporcuları kutladığını belirtti. Türkiye’nin, 17’nci Akdeniz Oyunları’nda madalya rekoru kırdığını söyleyen Rektör Acar, "Bu rekora üniversitemiz öğrencilerinin de katkı vermesi bizleri memnun etmiştir. Tüm sporcularımızı ve sporcularımızın yetişmesinde son derece önemli katkıları olan hocalarımızı kutluyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası