Ege Postası
Geri

Aksaray'da servis minibüsü ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü 19 yaralı

Aksaray’da servis minibüsü ile büyükbaş hayvan yüklü kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 19 kişi de yaralandı.
Aksaray'da servis minibüsü ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü 19 yaralı
Haberler / 3. Sayfa
24 Ekim 2023 Salı 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza bugün saat 08.30 sıralarında Aksaray- Ankara Karayolu 15. kilometresinde Yeni Mahalle Kavşağında yaşandı. Erol Özkök (27) idaresindeki 68 HL 950 plakalı büyükbaş hayvan yüklü kamyonet ile kavşaktan dönüş yapan Fahrettin Özkaya (55) yönetimindeki 68 S 0432 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar şarampole savrulurken kazada 2 kişi hayatını kaybetti 19 kişi de yaralandı. Kazada çok sayıda büyükbaş hayvan da öldü.

YARALILARDAN 3'ÜNÜN DURUMU AĞIR

Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), itfaiye, polis ve 112 Acil Yardım ekibi sevk edildi. Gelen ekipler, minibüs içindeki yaralıları sıkıştıkları yerden kurtardı ve ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulanslara taşınan yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Servis minibüsünde bulunan Bahtiyar Görgülü olay yerinde ölürken, aynı servis aracında bulunan mesai arkadaşı Memduha Kılıç ise kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücülerle birlikte yaralanan toplam 19 kişi hastanede tedavi altına alınırken çok sayıda büyükbaş hayvan da öldü. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. (ANKA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası