Ege Postası
Geri

Akşehir Sanayi Ve Ticaret Odası, Hisarcıklıoğlu'na destek vereceğini açıkladı

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) yapılacak seçimde Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu'na destek verdiklerini açıkladı.    AKTSO Başkanı...
Akşehir Sanayi Ve Ticaret Odası, Hisarcıklıoğlu'na destek vereceğini açıkladı
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) yapılacak seçimde Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu'na destek verdiklerini açıkladı.

    AKTSO Başkanı Erdal Çiftci, Başkan Yardımcısı Faruk Başoğlu ve Meclis Başkanı Yusuf İzzettin Yayla ile birlikte yaptığı basın toplantısında “Dün olduğu gibi bugün de Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na desteğimiz ve camiamıza katacağı değerlere olan inancımız tamdır." dedi.

    Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada giderek güçlenen önemli ve değerli bir aktör haline geldiğini söyleyen Başkan Erdal Çifci, bu yükselişte, sayıları 1.5 milyona ulaşan Türk müteşebbisin ulusal ve uluslararası platformda çatı kuruluşu olan TOBB’un ve Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katkısının büyük olduğunu kaydetti.

    Son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Erdal Çiftçi, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe son derece ihtiyacı olduğu dönemlerde geçen haftalarda başlayıp halen devam eden Gezi Parkı olayları ile alakalı Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ve iş dünyasının, sivil toplum örgütlerinin yaptığı açıklamalara canı gönülden katılıyoruz. İnşallah bu olayların sükunet içerisinde son bulacağını ümit ediyoruz. Düşüncelerini, fikirlerini herkesin açık yüreklilikle söyleyebildiği, anlatabildiği ve tartışabildiği bir ülke olmasını istiyoruz ülkemizin. Fikir özgürlüğü elbette herkesin hakkı ama bu noktada yapılan işlerin hakkımı arayayım derken iş adamlarımızın kendi sermayeleri ile kurdukları iş yerlerine ve ticaretine etki edecek taşkınlıklar şekilde olmamasını istiyoruz ve bunun bu şekilde devam etmesinden endişe duyuyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası