Ege Postası
Geri

Akşener: İzmir'imizin kurtuluş yıl dönümü kutlu olsun!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Dumlupınar'dan İzmir'e, işgalden istiklale uzanan şanlı zaferimiz... Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve tüm istiklal kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Dağlarında çiçekler, güneşinde sırmalar saçan İzmir'imizin kurtuluş yıl dönümü kutlu olsun” mesajını paylaştı.
Akşener: İzmir'imizin kurtuluş yıl dönümü kutlu olsun!
Haberler / Politika
9 Eylül 2023 Cumartesi 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İzmir’in işgalden kurtuluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla X’te (Twitter) bir mesaj paylaştı.

Akşener, İYİ Parti’nin sosyal medya hesabından yapılan; “Bağımsızlık yolunda ilk kurşunun atıldığı İzmir'imizin, 9 Eylül1922'de düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü kutlu olsun! Bağımsızlık mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm Millî Mücadele kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” paylaşımını alıntıladı ve şu mesajı yayınladı:

“Dumlupınar'dan İzmir'e, işgalden istiklale uzanan şanlı zaferimiz...Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve tüm istiklal kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Dağlarında çiçekler, güneşinde sırmalar saçan İzmir'imizin kurtuluş yıl dönümü kutlu olsun!”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası