Ege Postası
Geri

Akşener İzmir’e geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelmek üzere 27 Aralık Pazartesi günü İzmir’e gelecek.
Akşener İzmir’e geliyor
Haberler / Politika
23 Aralık 2021 Perşembe 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Muhalefet, sıkça erken seçim çağrıları yinelerken bir yandan da muhalefet liderleri Türkiye genelinde saha çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyorlar.

Saha çalışmaları kapsamında Türkiye'nin dört bir yanını ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Aralık Pazartesi günü İzmir’e gelecek.

Program kapsamında esnaf ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek olan Akşener, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) ve İzmir Esnaf Odaları Birliğiyle bir araya gelecek. 

Akşener, taslak programa göre; Akşener, saat 12.00’de, Swiss Otel Grand Efes Smyrna Salonu’nda “ESİAD Liderler Buluşması”na konuk konuşmacı olarak katılacak. 14.30’a kadar süren konuşmaların ardından Akşener, soruları yanıtlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası