Ege Postası
Geri

Akşener ve Yavaş İYİ Parti adayı için oy istedi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçimin yenilenmesi kararı verilen Keskin ilçesini ziyaret ettiler. İYİ Parti'nin adayı için oy isteyen Akşener, "Keskin'in, Türkiye'nin birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Unutmayın; seçim bittikten sonra aynı eczaneden alışveriş yapacaksınız, komşunuzun aracıyla hastaneye gideceksiniz. Sakın ola ki birbirinize küsmeyin" dedi.
Akşener ve Yavaş İYİ Parti adayı için oy istedi!
Haberler / Politika
29 Mayıs 2019 Çarşamba 20:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti lideri Meral Akşener, beraberinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekici ile birlikte, Yüksek Seçim Kurulu’nun seçimlerin yenilenmesine karar verdiği Kırıkkale’nin Keskin ilçesine geldi. İlçede ilk olarak Hasandede Türbesi’ni ziyaret eden Akşener, daha sonra esnafla bir araya geldi. Akşener, partisinin belediye başkan adayı Necati Alsancak’a destek istedi. Akşener, daha sonra ilçe meydanında Keskinlilere seslendi.

“NECATİ BAŞKANA OY İSTEMEYE GELDİK”

Meral Akşener, ilçede yarışan tüm belediye başkan adaylarına başarılar dileyerek, “Keskin’e kim iyi hizmet edecek ise Allah onun yardımcısı olsun. Ama elbette bugün Necati Başkana oy istemeye geldik. Biz çok zor bir süreçten bugünlere geldik. Bugün iki belediye başkanımız ile Keskin’e geldik. Dolayısıyla elbette iktidar gücü, iktidarı yöneten devlet gücü, para gücü bu seçimlerin ana faktörü oldu. Ama bir de inanç var, iman var, hizmet etme aşkı var. Bu seçimler Keskin’e, Ankara’ya, Kırşehir’e, İstanbul’a hizmet edecek kişiyi seçip, 5 yıl boyunca o kişinin yaptığı hizmetleri gözleyip, 5 yıl sonra ‘ya devam ya da tamam’ deme hakkının vatandaşımıza verildiği bir seçimdi” ifadelerini kullandı.

SEÇMENE ÇAĞRIDA BULUNDU

Seçmenlere bir de çağrıda bulunan Akşener, “Değerli Keskinliler; seçim için kimseyle küsmeyin. Keskin’in, Türkiye’nin birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Unutmayın; seçim bittikten sonra aynı eczaneden alışveriş yapacaksınız, komşunuzun aracıyla hastaneye gideceksiniz. Sakın ola ki birbirinize küsmeyin” dedi.

Mansur Yavaş da Keskin Belediye Başkan Adayı Necati Alsancak’a destek istedi. DHA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası