Ege Postası
Geri

Akşener’den 29 Ekim tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den, 29 Ekim Resepsiyonu'nun İstanbul'da yapılacak olmasına sert tepki geldi. 'Devlet korsan gösteri yapmaz' diyen Akşener, İYİ Partili vekillerle birlikte 1. Meclis'e gideceğini açıkladı.
Akşener’den 29 Ekim tepkisi
Haberler / Politika
22 Ekim 2018 Pazartesi 22:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti lideri Meral Akşener sosyal medyadan gerçekleştirdiği paylaşımda, 29 Ekim Resepsiyonu’nun İstanbul’da açılacak olan Yeni Havalimanı’nda yapılmasını eleştirdi.

Akşener paylaşımında, “#29Ekim artık “Cumhuriyet Bayramı” değil de, 3. Havalimanının açılış töreni m? Bu nasıl bitmeyen bir Cumhuriyet düşmanlığıdır; bu ne ciddiyetsizliktir! Otogarı da yenileyin de, 23 Nisan’ı da orada kutlarsınız. Size o yakışır!”

Cumhuriyet resepsiyonunu Başkent'te değil, İstanbul’da yapacakmış. Beyler, devlet korsan gösteri yapmaz, yapamaz! Ben 40 Milletvekilimle 29 Ekim saat 14.00'te başkentimiz Ankara'da, 1. Meclis'te olacağım. #29EkimdeBirinciMeclisteyiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası