Ege Postası
Geri

Akyazı girişimcileri sertifikalarını aldı

Akyazı Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan 28 kursiyere yapılan törenle sertifikaları verildi. Akyazı Belediyesi konferans salonunda, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan Gürler’den...
Akyazı girişimcileri sertifikalarını aldı
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 17:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akyazı Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan 28 kursiyere yapılan törenle sertifikaları verildi.

Akyazı Belediyesi konferans salonunda, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan Gürler’den 70 saat süren 17 bayan 11 erkek uygulamalı girişimcilik eğitiminden mezun oldu. Akyazı Belediye Meclis salonundaki törende açılış konuşması yapan KOSGEB Sakarya Hizmet Müdürü İsmet Yılmaz, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak için uygulanan Girişimcilik Destek Programına desteklerinden dolayı Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’ya teşekkür etti.

“GİRİŞİMCİLİK RUHUMUZU ASLA KAYBETMEYİN”

Türkiye’nin son yıllarda büyük ekonomik aşama kaydetmesinde girişimcilik ruhunun büyük önem taşıdığını ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, ülke ekonomisinin yükselişinin sürdürülebilmesi için istikrarla birlikte girişimcilik ruhunun bir zorunluluk olduğunu dile getirdi.

"Küçük düşünmeyiniz, hayalinizi büyük tutunuz, ufkunuz geniş olursa başarılı olursunuz" uyarısı yapan Başkan Yazıcı, "Girişimci olsun ki, istihdam olsun. Farklı düşünün, farklı ortaya koyunuz. Sertifika alanlara tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından girişimcilik sertifikasına hak kazanan 28 girişimciye sertifikaları verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası