Ege Postası
Geri

Alacak tartışması kanlı bitti

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, alacak meselesi yüzünden çıktığı öne sürülen silahlı kavgada 29 yaşındaki Ferdi Atınız hayatını kaybetti.
Alacak tartışması kanlı bitti
Haberler / Genel
2 Nisan 2015 Perşembe 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, bugün akşam saatlerinde İslamhaneleri Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında alacak meselesi yüzünden husumet olduğu iddia edilen A.B. ile vinç operatörü Ferdi Atınız tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.B., yanında getirdiği pompalı tüfekle Atınız'a ateş etti. Atınız ağır yaralanırken, A.B., olay yerinden plakası belirlenemeyen bir otomobille hızla uzaklaştı.


İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Atınız ambulansla Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Atınız, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olaydan sonra kaçan şüpheli A.B.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.



Yine Muğla alacağını isteyince dövüldü

Öte yandan Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, sebze ve meyve halinde alacak meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi yaralandı. 


Olay, bugün akşam saatlerinde çiftçi Cemil Gümüş (46) bir firmadan alacağını tahsil etmek için toptancı haline geldi. Alacağı nedeniyle firma sahibi Ramazan Çiftçi ve orada bulunan diğer yetkililerle Gümüş arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Gümüş, vücudunun çeşitli yerlerinden ve kafasına aldığı sert cisim darbesi ile yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Firma yetkilileri tarafından darp edildiğini iddia eden Gümüş, ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Gümüş'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası