Ege Postası
Geri

Alaçatı Ot Festivali'ne rekor başvuru

İzmir'in Çeşme ilçesinde bu yıl 8'inci kez düzenlenecek Alaçatı Ot Festivali'ne katılmak için stant taleplerinde yoğunluk yaşandı.
Alaçatı Ot Festivali'ne rekor başvuru
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Mart 2017 Pazartesi 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çeşme'de yoğun katılımla düzenlenen ve her yıl büyüyen Alaçatı Ot Festivali'nde geçen yıl 500 stant yer alırken bu yıl ilk müracaat gününde, 500 başvuru talebi geldi. CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, yoğun ilgi beklediklerini söyleyerek, "Alaçatı Ot Festivali, geçen yıl 150 binden fazla ziyaretçiyi ağırlamıştı. Bu yıl 8. kez düzenleyeceğimiz festivalimize bu ilgiyi bekliyorduk. Yine geçtiğimiz yıl 500 stant dağıtırken bu yılın ilk gün başvuru rakamı 500 oldu. Burada yer alacak kişi ve kurumlar için belediyemizin resmi sayfasında detaylı açıklamalar var.

Çeşme'de ikamet eden vatandaşlarımız stant açabilecek. Çeşme Belediyesi olarak olası bir ziyaretçi akınına karşı tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Ben tüm vatandaşlarımızı 6-9 Nisan tarihinde gerçekleştireceğimiz Alaçatı Ot Festivali'ne davet ediyorum" dedi. 

Alaçatı Ot Festivali için başvurular, 20 Mart tarihine kadar Değirmenaltı Sanat Galesi'nde 11.00-16.00 saatleri arasında yapılabilecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası