Ege Postası
Geri

Alaçatı'da Serdar Ortaç'la 'yaza merhaba' partisi

İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde, gözde tatil beldesi ve dünyaca ünlü sörf merkezi Alaçatı'daki '35 Albüm Club & Wndy Beach', sevilen şarkıcı Serdar Ortaç'ın sahneye çıkacağı "yaza merhaba' partisi düzenleyecek.
Alaçatı'da Serdar Ortaç'la 'yaza merhaba' partisi
Haberler / Magazin
11 Haziran 2015 Perşembe 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
12 Haziran Cuma günü Club & Wndy Beach'te düzenlenecek olan yaza merhaba partisinde Türkiye'nin en iyi pop şarkıcılarından Serdar Ortaç'ın sahne alacak. Çeşme'nin bu yıl en gözde gece kulübü olma konusunda iddiasını ortaya koyan 35 Albüm Club'ta, dansçılarıyla birlikte sahneye çıkacak olan Serdar Ortaç, katılanlara güzel bir gece yaşatacak.

Gündüz dinlence gece ise eğlence mekanına dönüşecek olan 35 Albüm Club & Windy Beach'te yaz ayları boyunca özellikle cuma ve cumartesi geceleri ünlü müzisyenler ve DJ'ler Çeşme'nin hareketli gece hayatına renk katacak. Toplamda 4 bin 500 metrekarelik bir alana kurulan 35 Albüm Club ile bu yıl Çeşme'ye damgasını vurmaya hazırlanan Windy Beach, jakuzili havuzu, locaları, pırıl pırıl denizi ile hizmet verecek.

FİRUZE COŞTURACAK, DELİ ET LEZZETE DOYURACAK

5 Albüm &Windy Beach Club ayrıca bünyesinde barındırdığı Firuze ve Deli Et ile farklı bir konseptle misafirlerini ağırlayacak. Firuze ile haftanın 7 günü misafirlerine canlı müzik keyfi yaşatacak. Bu özel meyhanede her akşam solist Derya ve fasıl ekibi tatlı bir meltem eşliğinde kulakların pasını silecek. Kapılarını açacak olan Deli Et ise, yaz boyunca misafirlerine lezzetler sunacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası