Ege Postası
Geri

Alaçatıspor sahasında 4-2 galip

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'un 8. haftasında Alaçatıspor, sahasında Bilecikspor'u 4-2 mağlup ederek puanını 14'e yükseltti.
Alaçatıspor sahasında 4-2 galip
Haberler / Spor
26 Kasım 2023 Pazar 20:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Maçın ilk dakikalarından itibaren etkili oynayan Alaçatıspor, aradığı golü 36. dakikada Özer Orhonsayın'ın ayağından buldu. Maçın ilk yarısı Alaçatıspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 59. dakikada Alper Önal'ın golüyle ev sahibi ekip skoru 2-0 yaptı. Bilecikspor, 70. dakikada bulduğu gol ile skoru 2-1'e getirirken, Alaçatısporlu oyuncu Onur Alkan, 80. dakikada attığı gol ile tekrar farkı 2'ye çıkardı. (3-1) 82. dakikada Bilecikspor skoru 3-2 yapsa da maçın sonucunu ilan eden gol, Alper Önal'dan geldi. Alper Önal, 90+2'de attığı gol ile Alaçatıspor'un sahadan 4-2 galip ayrılmasını sağladı. 

Alaçatıspor, 8. maçında aldığı 3 puanla lig sıralamasında, 14 puanla 4. sırada yer aldı. 

BAL 4. Grup'ta mücadele eden Alaçatıspor ile bu haftayı BAY takım olarak geçiren Çeşme Belediyespor, 3 Aralık Pazar günü yapacakları maçları deplasmanda oynayacaklar. Alaçatıspor, saat 14.00'te Tire 2021 deplasmanda karşılaşırken, Çeşme Belediyespor da saat 14.00'te Yunus Emre Belediyespor ile karşılaşacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası