Ege Postası
Geri

Ali Babacan'dan KKMeleştirisi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “KKM’nin bir plan dahilinde sonlandırılması için Cumhurbaşkanı’nın yaptığı yanlışı kabul etmesi ve bu yanlıştan dönmek için net bir irade ortaya koyması gerekir. Gecikilen her gün vatandaşımızın cebinden çalmaktır” dedi.
Ali Babacan'dan KKMeleştirisi
Haberler / Politika
22 Ağustos 2023 Salı 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Merkez Bankası, Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarını TL mevduata dönüştürme hedefiyle ilgili açıklama yapmıştı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, resmi Twitter hesabından konuya ilişkin bir video paylaşımda bulundu. Babacan’ın daha önce katıldığı programlardaki KKM eleştirilerinin yer aldığı video, şu notla paylaşıldı:

“İlan edildiği ilk günden bu yana Kur Korumalı Mevduat (KKM) projesinin bu ülkeye yarardan çok zararı olacağını anlatıyorum. Merkez Bankası’nın bu ‘ülkeyi batırma’ projesinden kademeli de olsa çıkma çabasını olumlu buluyorum. Ancak Sayın Erdoğan’da henüz bu iradeyi görmüyorum. KKM’nin bir plan dahilinde sonlandırılması için Cumhurbaşkanı’nın yaptığı yanlışı kabul etmesi ve bu yanlıştan dönmek için net bir irade ortaya koyması gerekir. Gecikilen her gün vatandaşımızın cebinden çalmaktır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası