Ege Postası
Geri

Ali Babacan pazar esnafı ve yurttaşların sorunlarını dinledi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde pazar esnafı ve yurttaşların sorunlarını dinledi. Babacan’ın “Biz devraldığımızda dolar 1,5 liraydı. Altı sene sonra 1,30’a düştü ama gelir arttı. Vatandaşın satın alma gücü arttı. Çeyrek altın 70 liraydı” diye konuştu. Babacan’ın sözleri üzerine kadın pazarcı “50 liraya bir kilo biber sattık” dedi.
Ali Babacan pazar esnafı ve yurttaşların sorunlarını dinledi
Haberler / Politika
25 Haziran 2022 Cumartesi 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçen günlerde gittiği Ankara’nın Beypazarı ilçesinde pazar esnafıyla sohbet etti. DEVA Partisi, Babacan’ın ziyaretine ilişkin videonun bir kısmını bugün basınla paylaştı.

“BİZİM GELİRİMİZ HİÇ ARTMIYOR”

Bir pazarcı esnafının “Milletin sıkıntısı var. Hayat çok pahalı. Ne olacak böyle?” diye dert yanması üzerine Babacan, “Dolar kurunu patlattılar, tüm düzen bozuldu. Her şey pahalanıyor. Mazot, elektrik, doğal gaz, her şey pahalı. Ama düzgün bir kadro işin başına gelince düzelir çabuk” dedi.

Bir diğer pazarcının “Dolar 1 lira olur mu başkanım?” sorusunu da Babacan, “Çıktı mı geri inmiyor da gelir artar” diyerek yanıt verdi. Kadın pazarcı ise “Bizim gelirimiz hiç artmıyor” diyerek sitem etti.

“BİZ DEVRALDIĞIMIZDA DOLAR 1,5 LİRA, ÇEYREK ALTIN 70 LİRAYDI”

Babacan da “Biz devraldığımızda dolar 1,5 liraydı. Altı sene sonra 1,30’a düştü ama gelir arttı. Vatandaşın satın alma gücü arttı. Çeyrek altın 70 liraydı” diye konuştu.

Babacan’ın sözleri üzerine kadın pazarcı, “50 liraya bir kilo biber sattık” karşılığını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası