Ege Postası
Geri

Ali Öztunç'tan Bakan Kurum'a; Yine yanlış anlamışsın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Her şey değişir, CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış” diyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a yanıt verdi. Öztunç, “Yine yanlış anlamışsın. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ‘Çevre ve İklim Bakanlığı’ olacak. Hani sizin malı götürmek için kullandığınız, yeşil alan ve deprem toplanma alanlarını 5’li çetenize imara açtığınız ‘Şehircilik’ var ya işte o kalkacak. Belli ki bu zoruna gitmiş” dedi.
Ali Öztunç'tan Bakan Kurum'a; Yine yanlış anlamışsın
Haberler / Politika
30 Ağustos 2022 Salı 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV’de dün yayınlanan “Olaylar ve Görüşler” programında, “Bu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı kapatacağız. Çevre Bakanlığı olacak. Doğa. Orada oturan bakan, bizim Karkamış Belediyesi’nin diyelim ki bir parkı var, parkı imara açabilir. Senin ne işin var Karkamış’ta? İstanbul’da bir yeşil alanı imara açabilir. Bu yetki belediyelerde olur, orası denetler. Bütün büyük rantların merkezidir orası. Beşli çetenin de merkezidir orası” demişti.

Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabında, Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine ilişkin, “Her şey değişir, CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış. Bunu, tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP’den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır” paylaşımı yaptı.

Ali Öztunç da Bakan Kurum’a sosyal medya hesabından yanıt verdi. Öztunç, Kurum’un paylaşımını alıntıladı ve “Yine yanlış anlamışsın. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ‘Çevre ve İklim Bakanlığı olacak. Hani sizin malı götürmek için kullandığınız, yeşil alan ve deprem toplanma alanlarını 5’li çetenize imara açtığınız ‘Şehircilik’ var ya işte o kalkacak. Belli ki bu zoruna gitmiş” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası