Ege Postası
Geri

Ali Şen: İnşallah, Mehmet Ali Aydınlar aday olur

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, Mehmet Ali Aydınlar'ın dünkü basın toplantısını değerlendirdiği açıklamasında Aydınlar'ın çok önemli bilgiler verdiğini belirterek, ''İnşallah başkan adayı olur." dedi.Aydınlar'ın,...
Ali Şen: İnşallah, Mehmet Ali Aydınlar aday olur
Haberler / Spor
19 Eylül 2013 Perşembe 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, Mehmet Ali Aydınlar'ın dünkü basın toplantısını değerlendirdiği açıklamasında Aydınlar'ın çok önemli bilgiler verdiğini belirterek, ''İnşallah başkan adayı olur." dedi.

Aydınlar'ın, Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonuna yönelik şike ve teşvik soruşturmasının yaşandığı, federasyon başkanı olduğu dönemdeki gelişmeleri aktardığı basın toplantısını değerlendiren Şen, Radyospor'dan Senad Ok'a yaptığı açıklamada, "Mehmet Ali Aydınlar, Türkiye'de 3 Temmuz döneminde futbol federasyonu başkanı olarak ve pek çok insanın bilmediği, camiamızın ve Fenerbahçeli taraftarların da bilmediği, yaptığı hizmetleri anlattı. Çok çok da iyi anlattı. İşin iç yüzünü öğrendik. Mehmet Ali Aydınlar'ın gayretlerinden dolayı bütün Fenerbahçeliler ona müteşekkir." diye konuştu.

"BAŞKAN ADAYI OLACAK KİŞİLER 5 EKİM'DEKİ YÜKSEK DİVAN KURULUNA KATILMALI"

Ali Şen, Fenerbahçe Kulübü'ne başkan adayı olmak isteyenlerin 5 Ekim Cumartesi günü yapılacak yüksek divan kurulu toplantısına katılıp, burada neden aday olduğunu açıklaması gerektiğini ifade etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun, olağanüstü seçim kararı almasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Şen, şöyle konuştu:

"Aziz Yıldırım, 'Beni tenkit ediyorsunuz, yaptıklarımı beğenmiyorsunuz. Başımıza gelenleri oylamaya koyuyorum. Kim aday olacaksa çıksın genel kurulumuzun önüne gelsin anlatsın. Sandık burada' diyor. Çok da doğru söylüyor. Fenerbahçe Kulübü'ne başkanlığa adaylığını koyacak kişiler, 5 Ekim'de ki bizim senatomuza, yani yüksek divan kuruluna gidip üyelerimize düşüncelerini, programlarını, Aziz Yıldırım'ın neyini beğenmediklerini, neden aday olduklarını anlatmalılar. Yüksek Divan Kurulu üyelerimizin sorularına da cevap vermeliler. Aziz Yıldırım'ın daveti doğrudur. Kim göreve talipse buyursun."

"İNŞALLAH AYDINLAR ADAY OLUR"

Eski başkan Şen, sarı-lacivertli kulübe başkan adayı olacak kişinin, başkasının hareketlerine göre karar vermemesi gerektiğini savundu. Şu ana kadar adayların çıkmamış olmasıyla ilgili bir soruya verdiği cevapta ise Şen, şunları söyledi:

"Başkanlığa adaylığını koyacak kişi başkasının hareketlerine göre kendi kararını vermemelidir. Aday olacak kişi 5 Ekim'de yüksek divan kuruluna gider adaylığını açıklar. Kongreye kadarki 25 gün içinde de genel kurul üyelerine ve taraftarlarımıza programını, ne yapmak istediğini, neden aday olduğunu, neyi, nasıl daha iyi yapacağını anlatmalıdır. İnşallah Mehmet Ali Aydınlar aday olur."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası