Ege Postası
Geri

Aliağa FK liderlik koltuğunda: Sırada Elazığ var

Sezona fırtına gibi başlayan Aliağa FK, averajla liderlik koltuğuna oturdu. Teknik direktör Namet Ateş, iyi başlangıcın devam etmesi gerektiğini belirterek Elazığ deplasmanını “çözmemiz gereken yeni bir oyun problemi” sözleriyle değerlendirdi.
Aliağa FK liderlik koltuğunda: Sırada Elazığ var
Haberler / Spor
15 Eylül 2026 Salı 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2'nci Lig Beyaz Grup'ta yenilenmiş kadrosuyla sezona iyi bir başlangıç yapan Aliağa Futbol'da liderlik sevinci yaşanıyor. Sezonun ilk haftasında Arnavutköy Belediyespor'u 4-1 yenerek maratona başlayan sarı-siyahlılar geçen hafta da evinde Isparta 32 Spor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Sıralamada 6 puan ve averajla zirveye kurulan Aliağa FK'da teknik direktör Namet Ateş değerlendirmelerde bulundu. Isparta 32 Spor karşısında oyun disiplininden kopmadıklarını belirten Ateş, "Maçta 1-0 öne geçtik ama geriye çekilmedik. Üretmeye, bağlantılar aramaya ve oyun stilimizi sürdürmeye devam ettik" dedi.

Ligin 3'üncü haftasında cumartesi günü takipçisi Seza Çimento Elazığspor'la zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını hatırlatan Namet Ateş, "İki maç sonunda lideriz, bu bizim adımıza önemli. Bu bizim için iyi bir başlangıç ama devamı gelmeli. Isparta 32 Spor maçında oyuncularımızın oyunun içinde kalma isteği rekabet duygumuz açısında da değerli bir göstergeydi. Bu hafta Elazığ'a gideceğiz. Orada bizi yeni bir maçtan çok, çözmemiz gereken yeni bir oyun problemi bekliyor" yorumunu yaptı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası