Ege Postası
Geri

Aliağa FK, seriyi sürdürme peşinde

Aliağa FK, TFF 3. Lig 1. Grup’taki ilk 6 haftada toplayabileceği 18 puanın 16’sını topladı ve zirveye oturdu. Sarı-siyahlılar, ligin birinci haftasında aldığı beraberlik dışında diğer 5 maçını da arka arkaya kazanma başarısı gösterdi.
Aliağa FK, seriyi sürdürme peşinde
Haberler / Spor
18 Ekim 2023 Çarşamba 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Aliağa FK, bu sezon ligde gösterdiği performansla adından söz ettirmeye başladı. İlk 6 hafta itibarıyla henüz yenilgiyle tanışmayan sarı-siyahlılar, birinci hafta oynadıkları Kepezspor beraberliği sonrası Edirnespor, İnegöl Kafkas, Karabük İdman Yurdu, Talasgücü ve 52 Orduspor FK müsabakalarından galibiyetle ayrılan taraf oldu. Bu süreçte toplam 6 maça çıkan İzmir temsilcisi toplayabileceği 18 puanın 16’sını da topladı ve ligde liderlik koltuğuna oturdu.

Hedef galibiyet serisini 6 maça çıkarmak

TFF 3. Lig 1. Grup’ta son 5 lig maçını kazanarak galibiyet serisine imza atan Aliağa FK, 21 Ekim Cumartesi günü oynayacakları Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’nü de kayıpsız geçerek seriyi 6 maça çıkarmak istiyor. Öte yandan Aliağa FK’nın ligde 1 maçı eksik olan Kepezspor’la arasında 5 puanlık bir fark bulunuyor. Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ise 10 puanla 3. basamakta yer alıyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası