Ege Postası
Geri

Aliağa FK'ya İnegöl'de soğuk duş

Haftaya lider giren Aliağa Futbol, İnegöl Kafkasspor'a deplasmanda 3-2 yenildi. 90+2'nci dakikada yediği golle mağlup olan Aliağa FK, liderlikten 4'üncü sıraya geriledi.
Aliağa FK'ya İnegöl'de soğuk duş
Haberler / Spor
2 Kasım 2026 Pazartesi 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve haftaya lider giren Aliağa Futbol, İnegöl Kafkasspor'a deplasmanda 3-2 yenildi.

Bu maça kadar 5'te 5 yapıp zirveye kurulan sarı-siyahlılar öne geçmesine rağmen avantajını koruyamadı.

Rakibine 90+2'nci dakikada yediği golle mağlup olan Aliağa FK, 21 puanda kalıp liderlikten 4'üncü sıraya geriledi.

Aliağa FK, bu sezon deplasmanda Elazığspor'a da 5-0 kaybetmişti. Yarışta yara alan Aliağa FK bu hafta evinde önemli rakiplerinden, 2'nci sıradaki Muşspor'la karşı karşıya gelecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası