Ege Postası
Geri

Aliağa Petkimspor'a 1 galibiyet yetiyor

Aliağa Petkimspor, Basketbol Süper Ligi’ndeki galibiyet sayısını 12’ye yükselterek küme düşme korkusunu sonlandırmak istiyor.
Aliağa Petkimspor'a 1 galibiyet yetiyor
Haberler / Spor
9 Mayıs 2023 Salı 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig ekiplerinden Aliağa Petkimspor, bu sezon zaman zaman inişli-çıkışlı bir performans sergilese de, alt sıralardan kurtulmayı başaramadı. İzmir temsilcisinin geçtiğimiz hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe Beko maçı, sarı-lacivertli ekibin THY Avrupa Ligi'ndeki müsabakası nedeniyle ertelenmişti. Bir maçı eksik olan Aliağa Petkimspor, 11 galibiyetle düşme hattının iki basamak üstü olan 13. sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi, ligin bitimine 3 maç kala bir galibiyet alıp ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Petkimspor bu süreçte zirve mücadelesi veren Fenerbahçe Beko, ligde kalma mücadelesi veren Gaziantep Basketbol ve yine zirve yarışı veren Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası