Ege Postası
Geri

Aliağa Petkimspor'da Burak Gören'den mücadele vurgusu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor ile yoluna devam eden başantrenör Burak Gören, "Aliağa'mızın tüm fertleriyle oluşan sevgi ortamına layık olmaya çalışacağım” dedi.
Aliağa Petkimspor'da Burak Gören'den mücadele vurgusu
Haberler / Spor
9 Haziran 2023 Cuma 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aliağa Petkimspor, geçtiğimiz günlerde 2023-2024 sezonunda da başantrenör Burak Gören ile yola devam edeceklerini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu.

Burak Gören de yaptığı açıklamada Aliağa’nın yuvası olduğunu vurgulayarak, “Her geçen gün büyüyen, kuvvetli ve istikrarlı bir yapının temel taşlarından birisi olmak beni gururlandırıyor.Aliağa'mızın tüm fertleriyle oluşan sevgi ortamına layık olmaya çalışacağım. Kulüp yönetimimiz başta olmak üzere yakın çalışma arkadaşlarımızın bana ve ekip arkadaşlarıma gösterdikleri güven için teşekkür ederim.Yıllardır büyüyen kuvvetli bir ilişki kurduğumuz Aliağa halkına, gösterdikleri sevgi için minnettarım.Daha güçlü ve rekabetçi bir Aliağa Petkimspor için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte büyük bir heyecanla, mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası