Ege Postası
Geri

Aliağa'da hizmet tartışması

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Aliağa'daki hizmetlerin AK Partili Belediye Meclis üyelerinin sayesinde yapıldığını iddia etti.
Aliağa'da hizmet tartışması
Haberler / Yerel Politika
4 Aralık 2015 Cuma 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, ilçedeki birçok yatırımın AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin çalışmaları sonucunda hayata geçirildiğini öne sürdü. Akbulut, "Aliağa'da şuan Ağa Park varsa, Avcı Ramadan Bölgesi varsa, belediyecilik adına bir şeyler yapılıyorsa onun altında AK Parti Aliağa'nın imzası var. Hiçbir zaman bu hizmetlere engel olmadık. Meclis üyelerimizle gereken bütün desteği verdik. Ama Aliağa Belediyesi 30 Mart'tan bu güne kadar 30 milyon TL borçlanma yetkisi istiyor. 46 tane yeni eleman almak istiyor. Bunların altına imza atmayız" diye konuştu.

Aliağa'ya bir baraj yapıldığını Kabalak'takinin de yapım aşamasında olduğunu söyleyen Akbulut, hükümetin yapması gereken ne varsa yapılacağını belirtti. Akbulut, hastane sorununun çözümü için de Sağlık Bakanlığı ile görüşmelere başladıklarını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası