Ege Postası
Geri

Aliağa'da yağmur hayatı olumsuz etkiledi

İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde sağanak yağmur, cadde ve sokakları suyla doldurup hayatı olumsuz etkiledi.
Aliağa'da yağmur hayatı olumsuz etkiledi
Haberler / İzmir
5 Şubat 2016 Cuma 19:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Aliağa'da sabah saatlerinde başlayan aralıklarla sağanak olarak süren yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Belediye ve itfaiye ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlemler alırken, alt yapının yetersiz kaldığı bazı noktalarda, cadde ve yollar adeta göle döndü. Rögar kapaklarından taşan yağmur suları özellikle Sebastiana Lagona Caddesi başta olma üzere birçok caddeyi sular altında bıraktı. 

DENİZ ÇAMURA BULANDI
Yüksek bölgelerden gelen çamurlu yağmur suları Aliağa Körfezine aktı. Kıyı bölgelerinde deniz suyu çamurlu su görünümüne büründü. Her yağmur yağdığında sular altında kalan alt geçitlerde ise bu defa alışılmış görüntülere rastlanılmadı. Yetkililer daha önce karşılaşılan sıkıntılar nedeniyle bu defa önlemini önceden aldı ve alt geçitlere yağmur sularının dolması engellendi. 



İZMİR CADDESİ'NDE SIKINTI YOK
Yağışlı günlerde her defasında sular altında kalan İzmir Caddesi'nde de bu defa herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Caddenin giriş ve çıkışlarında bulunan mazgalların bir süre önceki çalışmada daha kullanışlı hale getirilmesi baskınların önüne geçti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası