Ege Postası
Geri

Alkollü otobüs şoförü bir aileyi hastanelik etti (Özel)

Ümraniye'de, 303 promil alkollü olduğu belirlenen otobüs şoförü, emniyet şeridinde 2'si çocuk 4 kişilik bir ailenin içinde bulunduğu otomobile çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki anne, baba ve 2 çocuk hastanelik oldu. Kaza, TEM Otoyolu İstanbul...
Alkollü otobüs şoförü bir aileyi hastanelik etti (Özel)
Haberler / Güncel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ümraniye'de, 303 promil alkollü olduğu belirlenen otobüs şoförü, emniyet şeridinde 2'si çocuk 4 kişilik bir ailenin içinde bulunduğu otomobile çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki anne, baba ve 2 çocuk hastanelik oldu.

Kaza, TEM Otoyolu İstanbul istikameti, Çamlıca gişelerine mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, yol boyunca kontrolsüz seyreden Hüseyin Cahit Yayım'ın kullandığı 34 ZN 9251 plakalı yolcu otobüsü uygulama yapan bir trafik ekibinin de dikkatini çekti. Otobüsün önüne geçen trafik polisi Yayım'ın otobüsü sağa çekmesini istedi. Polis ekibinin uyarılarını dikkate almayan Hüseyin Cahit Yayım gaza basarak hızla devam etti. Bir süre sonra emniyet şeridine giren otobüs önce polis aracına daha sonra emniyet şeridinde bekleyen 4 kişilik ailenin de içinde bulunduğu 34 TG 7001 plakalı otomobile büyük bir hızla çarptı. Şoför, metrelerce sürüklediği otomobili demir bariyerlere sıkıştırarak kaçmaya devam etti. Bu sırada otomobil sürücüsü Cemil Karpuz ile 14 yaşındaki kızı, 12 yaşındaki oğlu ve eşi yaralandı. Yaralıların yardımına koşan sürücüler sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Peşine takılan polis ekipleri tarafından güçlükle durdurulan Hüseyin Cahit Yayım gözaltına alındı. Polis otosunda alkol kontrolü yapılan Yayım'ın 303 promil alkollü olduğu belirlendi. Yayım’ın kullandığı yolcu otobüsü de otoparka çekildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası