Ege Postası
Geri

Almanlardan Torbalı'ya Suriyeli mülteci teşekkürü

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve İzmir'in Torbalı ilçesinde çadırlarda yaşama tutunan mültecilere yaptığı yardımlardan dolayı AK Partili Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'e Alman yardım kuruluşunca teşekkür plaketi verildi.
Almanlardan Torbalı'ya Suriyeli mülteci teşekkürü
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mayıs 2016 Perşembe 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Almanya merkezli uluslararası gönüllü yardım kuruluşu, 'German Alliance For Civilian Assistance', Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'e ilçede bulunan Suriyelilere yaptığı yardım ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi. Kuruluşun Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ertem, zor günler geçiren Suriyelilerin Torbalı'da her türlü yardımı gördüklerini yakından gözlemlediklerini belirterek, "Belediye her ihtiyaçlarına cevap verdi, yaşam alanları Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce temizlendi. Çöpleri düzenli alındı. Gıda ve yakacak yardımı yapıldı. En son Yunanistan'da böyle bir gönüllülük kapsamında çalışmalar yapıldı ama Türkiye'de özellikle Torbalı Belediyesi tarafından yapılan bu yardım ve destekler karşısında çok memnun kaldık" dedi. 

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de, tarihin her döneminde Osmanlı'dan günümüze millet olarak hep zor günler geçiren milletlerin yanında olduğumuzu hatırlatarak, "Din, dil, renk, ırk, bölge ayrımı hiç yapmadık. Sadece Torbalı'da değil, ülkemizdeki 3 milyon dolayındaki Suriyeli'ye aynı duyarlılıkla ev sahipliği yapıyoruz. Dünyada böylesine ekonomik ve sosyal yükü omuzlarında taşıyan başka bir ülke yok. Bu teşekkür ziyareti benim şahsıma değil, bütün hayırsever Torbalı ve İzmir halkınadır" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası