Ege Postası
Geri

Almanları'n kurduğu dernek, ilkokul çocukları için yardım kermesi düzenledi

Antalya'nın Alanya ilçesinde Yerleşik Almanlardan oluşan Bahtsızlara Ortaklaşa Maddi ve Manevi Bakım Organizasyonu Latif Alanyalılar Derneği (BOMBOLA) Elikesik İlkokulu'nda okuyan öğrencilerin yararına kermesi düzenledi.     Her...
Almanları'n kurduğu dernek, ilkokul çocukları için yardım kermesi düzenledi
Haberler / Kültür - Sanat
28 Eylül 2013 Cumartesi 18:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya'nın Alanya ilçesinde Yerleşik Almanlardan oluşan Bahtsızlara Ortaklaşa Maddi ve Manevi Bakım Organizasyonu Latif Alanyalılar Derneği (BOMBOLA) Elikesik İlkokulu'nda okuyan öğrencilerin yararına kermesi düzenledi.

    Her yıl düzenlenen kermesin gelirlerini ihtiyaç sahiplerine veren BOMBALA Derneği, bu yıl Elikesik İlkokulu'nda okuyan öğrencilere yardım etmek amacıyla Green Beach Restoran'da kermes düzenledi. Üyeleri tarafından pasta, börek, peynir ve tatlı çeşitleri, yabancı kitap, hediyelik eşyalar ile kıyafetlerin sergilendiği kermeste Alman turistlerde destek vererek alış veriş yaptı. BOMBALA Derneği'nin Başkanı Ines Goldstein, sürekli benzeri yardım etkinlikleri düzenlediklerini söyledi.

    Yapılan kermesin gelirleriyle öğrencilere oyun malzemeleri, boya, kalem ve kıyafet gibi ihtiyaçları temin edeceklerini belirten Goldstein, bu tür yardımları sürekli yapacaklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası